Κήπος Κήπος
Κήπος
kipos-deco kipos-deco kipos-deco kipos-deco
Κήπος
Κήπος
Κήπος
Κήπος
Κήπος
Κήπος
Κήπος
 Είμαστε μια ομάδα νέων και δημιουργικών ανθρώπων με αγάπη, γνώση και
εμπειρία πάνω στο κομμάτι της διακόσμησης εκδηλώσεων.
 Το όμορφο και άρτιο αποτέλεσμα είναι ο πρωταρχικός μας στόχος, κάτι που
επιτυγχάνουμε πάντα ανταμοίβοντας τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη
τους.
 Όταν το 2003 εγκαινιάσαμε το ανθοπωλείο μας, γεμάτοι αγάπη και δίψα για δημιουργία, δύο αδέλφια, 22 και 23 ετών, ξέραμε ότι αυτή η επιχείρηση θα γίνει το σπίτι μας, σε ένα επάγγελμα που απαιτεί πολλές ώρες εργασίας και όλες τις μέρες τις εβδομάδας....ακόμα και τις πιο γιορτινές!

 Όσοι μας γνώριζαν ήδη, ήξεραν ότι θα προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό
μας, στους υπόλοιπους το αποδείξαμε απ'τον πρώτο κιόλας καιρό.
Το νεαρό της ηλικίας μας, δεν μας φόβησε ποτέ...Και δεν φάνηκε να φοβίζει
ούτε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν τη διακόσμηση των εκδηλώ-
σεών τους και ας είχαμε ιδρύσει το κατάστημά μας μόλις λίγους μήνες.

 Μετά από 12 χρόνια εμπειρίας μπορούμε να καμαρώνουμε για το πλούσιο αρχείο φωτογραφιών, για τις πολυάριθμες εκδηλώσεις που έχουμε στολίσει, για την ποικιλία των σχεδίων που διαθέτουμε, για τους πιστούς και ευχαριστημένους πελάτες μας και για την ικανότητά μας να μπορουμε να συνθέτουμε, εύκολα πια, νέες ιδέες. 


Πώς δουλεύουμε...

 Θέλουμε να υποστηρίζουμε ότι δεν υπάρχει "πακέτο στολισμού", κάθε περίπτωση διαφοροποιείται και προσαρμόζεται στα αντίστοιχα δεδομένα.
Εμείς αφοσιωνόμαστε στην κάθε διακόσμηση σαν μεμονωμένο project και επιδιώκουμε ξεχωριστά αποτελέσματα.
Έτσι κρατάμε το book και τη διάθεσή μας πάντα ανανεωμένα.

 Αρχικά σχεδιάζουμε ένα πλάνο βασισμένο στις προτιμήσεις του ενδιαφερόμενου και τις δικές μας προτάσεις, έπειτα κοστολογούμε και τέλος δημιουργούμε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα, επιβεβαιώνοντας έτσι τις τελικές επιλογές σας.
Προχωρούμε σε συμφωνία, συζητώντας κάθε λεπτομέρια με τον υπεύθυνο διακόσμησης, ο οποίος θα είναι παρών την ημέρα της εκδήλωσης μαζί με το συνεργείο από έμπειρους και μόνιμους συνεργάτες, εξασφαλίζοντας έτσι το καλύτερο αποτέλεσμα.

 Μπορούμε και κρατάμε το κόστος χαμηλά και αυτό γιατί έχουμε ιδιόκτητο κατάστημα, ιδιόκτητο εργαστήριο, ιδιόκτητες αποθήκες και δικά μας επαγγελματικά οχήματα. Επιπλέον έχουμε υγιείς σχέσεις με τους προμηθευτές μας, που βασίζονται σε συναλλαγές με μετρητά. Έτσι, εξασφαλίζουμε άριστο αποτέλεσμα σε χαμηλή τιμή.

 Τέλος, μελετώντας τα δεδομένα και χαρακτηριστικά της κάθε διακόσμησης (εποχή, ημέρα, τόπος τελετής, τόπος δεξίωσης κ.α.) προσεχτικά, η χρέωση που προκύπτει τελικά είναι αυτή που πραγματικά πρέπει.
Κήπος
Κήπος
Κήπος
Κήπος
Κήπος
Κήπος Κήπος
Κήπος
Facebook Pinterest