Κήπος Κήπος
Κήπος
kipos-deco kipos-deco kipos-deco kipos-deco
Κήπος
Κήπος
Κήπος
Κήπος
Κήπος
Κήπος
Κήπος
ΦΕΒ 20

Συμβουλές για τον γάμο σας


 Στα 11 χρόνια που ασχολούμαι με την διακόσμηση με άνθη σε εκδηλώσεις, έχω συμπεράνει οτι είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο, που θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα δαπανήσετε και αρκετά χρηματά.

 Πολλά ζευγάρια μου εκδηλώνουν την ανησυχία τους, για το πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο στολισμός σε έναν γάμο, και φέρουν παράδειγμα προσωπικές τους εμπειρίες, αφού έχουν βρεθεί σε γάμους και δεν θυμούνται πια τι στολισμός υπήρχε...
 Αυτό που τους ζητάω πάντα στην συνέχεια είναι να προσπαθήσουν να θυμηθούν το σχέδιο του νυφικού, το χρώμα του γαμπριάτικου κοστουμιού, το φαγητό ή τι τραγούδια έβαλε ο DJ. Με λίγες εξαιρέσεις, δεν μπορούν να θυμηθούν ούτε τα παραπάνω. Μπορούμε ομως όλοι να θυμηθούμε, αν η νύφη ήταν όμορφη, αν ο γαμπρός ήταν καλοντυμένος, αν μας άρεσε το φαγητό και αν χορέψαμε. Και για ακόμη πιο πολύ καιρό θα θυμόμαστε τις φορές
που η νύφη κατάφερε να είναι λιγότερο όμορφη απο τις άλλες μερες, ο γαμπρός το είχε παρακάνει με εκείνο το πουά παπιγιόν, το φαγητό  δεν τρωγόταν και ο DJ έπρεπε μάλλον να ξυπνήσει νωρίς την επομένη και κατάφερε να τους διώξει όλους πολύ νωρίς...

 Δεν επιδιώκουμε σε έναν στολισμό να αφήσουμε στην μνήμη των καλεσμένων το είδος των λουλουδιών και το τρόπο τοποθέτησης τους στον χώρο, αυτό που προσφέρουμε είναι η γενική εικόνα του πετυχημένου, ταιριαστού, φρέσκου και εντυπωσιακού αποτελέσματος.

 Οι καλεσμένοι νιώθουν ιδιαίτεροι όταν έχετε φροντίσει να καθήσουν σε έναν όμορφο χώρο και να περάσουν καλά. Φροντίστε λοιπόν ο επαγγελματίας που θα συνεργαστείτε να έχει εικόνα του χώρου (τραβήξτε μπόλικες φωτογραφίες), ώστε να μπορεί να σας προτείνει ιδέες, συζητήστε για το budget σας και συγκρίνετε ιδέες.

 Ακολουθήστε τα χρώματα της εποχής και της διάθεσής σας, αν σας ταιριάζει, μην φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε έντονα και πρωτότυπα χρώματα. Αν είστε κλασικός τύπος, μείνετε στο λευκό, ξέρουμε όλοι οτι είναι μοναδικό για τον γαμήλιο στολισμό.
 Ένα ζωντανό δείγμα θα επιβεβαιώσει τις επιλογές σας, ζητήστε το, θέλουμε και εμείς να είμαστε σίγουροι οτι διαλέγετε κάτι που θα σας αρέσει πολύ.

Φιλικά,
Κατερίνα Λελεδάκη

Κήπος
Κήπος
Κήπος
Κήπος
Κήπος
Κήπος Κήπος
Κήπος
Facebook Pinterest